Työ 0000 (Neulatyyny)

Ensimmäinen projekti oli melko simppeli, mutta silti lopputulokset vaihtelivat paljon
.

Jokaisen oppilaan tuli tehdä oma neulatyyny isoille verhoiluneuloille, jonka olisi hyvä mahtua omaan työkalupakkiin. Mitään tarkkoja mittoja ei annettu ja materiaaliksi määriteltiin verhoilupahvi, vaahtomuovi ja merivilla - kankaat sai itse päättää.
Hieno piirrustus neulatyynyn osista.
Ensimmäinen ongelma ilmeni ohjeistuksen takia. Eli kommunikointivirhe aiheutti pahvin työstämisessä pieniä... muotopuolia. Verhoilupahvi kun kaartuu hienosti yhteen suuntaan, mutta jos pahvi on toisinpäin niin se vain taittuu. Muutaman yrityksen jälkeen siinä sitten alettiin tajuamaan kuinka pyöreä muoto saadaan tehtyä.

Päällipuoli

Pohja

Ikävä kyllä neulatyynyn valmistuksesta minulla ei ole paljoa kuvia. Mutta eipä se loppupeleissä ole mitään ydinfysiikkaa.

Kangas/päällisvalinnoissa on hyvä miettiä paksuuksia. Tuo valkoinen tekonahka esim oli pirun paksua ja en ehkä ihan ottanut sitä huomioon kun tein ulkokuoren pahvin. Neulatyynyni on mallia "ei muuten aukea". Täydellisessä maailmassa tuo neulatyynyn ulkokuori sujahtaisi irti sisärenkaasta, mutta olisi silti niin jämäkkä ettei se pääse vahingossa tippumaan irti.

Verhoiluneuloilla varusteltu neulatyyny
Jonkin sortin OCD:n omaavana alkoi valmistumisen jälkeen sitten neulojen vaihto operaatio. Kaikki piti saada punaisena :D
Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti