Työ 0012 (Mekanismituoli+rahi)

Että sellaista. Tällä kertaa projektityöksi tuli sitten mekanismituoli ilman mekanismeja.. Ja tämä tulee aiheuttamaan päänvaivaa useampaan otteeseen matkalla.
Sinänsä helppo aloitus kun mitään ei tarvinnut rungosta irroitella. Mutta kyllä näissä silti työnsarkaa riitti muutamaksi tunniksi.
  
Pelkästään kasituista irtosi jokunen niitti.. Aina niitä koittaa tovin laskeskella ja sitten se vähän niinkuin unohtuu. Ei mitenkään oleellinen prosessi - olisi vain mukava tietää, että paljon sitä rautaa tuotteista löytyy tulevaisuuden varalle.

Pienoisia painaumia vuosien saatossa jäänyt tuoliin :)
  

Monimutkainen kulmasuoja vetoketjun piilottamiseksi. Taitaapi jäädä keinonahasta kyllä tekemättä tällä kertaa.

 Istuimen etukkiinnityksen suoja-piilo-rämmäle kun kankaassa iso reikä tuossa kohdassa.. Jotain tukia varten. Reiän kokoa paha arvioida kun ei mekanismiä ole saatavilla.

Purkuoperaatiot jatkuu ja matkan varrella tulee myös jokunen vuosileima - wanha se on.
  

Jonkin sortin kumikerros tuolla välissä - ihan reikaleina ja ei tehnyt mieli koskea.

 Melkolailla ainut osa minkä pystyi tekemään kankaista kaavat kopioimalla - rahi. 

 Istuimen kiinnikkeiden/kulman testailua keinonahalla.

Pientä lisäpehmikettä alaselkään
  
  Kaavailua - tässä vaiheessa myös testailtiin, että minkälainen koristesaumatyyli sopii parhaiten.

 Ja sitten olikin jo lopullinen rätti ommeltu - pienillä lisävahvikkeilla tottakai.

Rahiosa valmistui ensimmäisenä koska se nyt sattui olemaan astetta simppelimpi. Ilmaröörit porattu puulevyyn kun tuo keinonahka ei paljoa hengitä - ja sitten lopuksi vanha pohjarätti takaisin paikoilleen. Näyttää vähän tyhjäksi imaistulta ilmapallolta ennen kuin se saadaan vaahtomuovien päälle :)

 Nappien narut vedetty paikoilleen ja kohta sitten napit kiinni.

Kankaasta vaihto keinonahkaan ei ollut mikään helppo prosessi itselleni ainakaan. Sen verran monta muuttujaa ja uutta asiaa, että meinasi sormi löytyä silmästä kerran jos kaksi. Ja nappien kiinnityksessä auttanut henkilö taisi rykäistä nuo napit vähän turhan tiukalle - mutta se nyt on korjattavissa :)
  
 Projektia olisi huomattavasti helpottanut jos olisi ollut edes kuvia kokonaisuudesta mihin tuo tuoli kuului. Mutta niillä korteilla pelataan mitkä jaetaan ja tässä lopputulos :)

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti